Cetelem

Cetelem, több felelősséggel együtt

A RÉSZLETFIZETÉS FOLYAMATA:

 

HITELAJÁNLATUNK:

Áruhitel referencia THM: 0%, 2 000 000 Ft hitelösszeg és 10 hónap futamidő esetén.

A referencia THM a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (lll.25.) Korm. rendelet 9. § (1) bekezdésétől eltérően, a hiteltípusra elérhető, megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembe- vételével került meghatározásra.

Fix, éves ügyleti kamat: 0%. Kezelési díj: 0 Ft. Futamidő: 10 hónap. Az igényelhető hitelösszeg: 25 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. Szükséges önrész, a vételár függvényében: 500 000 Ft-ig önrész nélkül, 500 001 Ft-tól min. a vételár 20%-a.

 

A Tegye Plusz Kft. a Magyar Cetelem Zrt. (Bank) hitelközvetítője, a bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlai kötöttségét kizárja.

További részletek az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben. https://www.cetelem.hu/segedlet/dokumentumok

 

Érvényes: 2021. február 15. napjától visszavonásig, az üzletben megjelölt termékekre.

 

FELTÉTELEK ÉS DOKUMENTUMOK:

Hiteligénylést Bankunkhoz mindazon személyek adhatnak be, akik megfelelnek az alábbi követelményeknek:

 

A hitelbírálatnál szükséges adatok ellenőrzéséhez nélkülözhetetlen dokumentumok:

  1. Személyazonosságot és lakcímet igazoló okmányok

 

  1. Jövedelmet igazoló okmányok

 

Ha Ön munkavállaló

 

Ha Ön egyéni vállalkozó vagy cégtulajdonos

 

Ha Ön őstermelő

 

Ha Ön nyugdíjas

 

Bankszámláról történő teljesítés esetén azon bankszámla legutóbbi számlakivonata, melyre a hiteligénylő felhatalmazást ad csoportos beszedésre.

A fent felsoroltakon kívül a Bank további dokumentumok becsatolását is kérheti. Egyéb jövedelempótló ellátások esetén a Bank egyedi mérlegelés alapján dönt a hitelképességről.

Munkáltatói igazolás nélküli konstrukció esetében gazdasági társaság tulajdonosa, nem alkalmazott jogviszonyban álló vezetője, egyéni vállalkozó és családi vállalkozás alkalmazottja nem jogosult hiteligénylésre.

 

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:

Konstrukció 1.

Munkáltatói igazolás

 


Pályázat